Waarom Bij Ons

Home / Waarom Bij Ons
Wij besteden aandacht aan de klant!
Niets is te gek en iedereen is van harte welkom.
Beauty Facts

Wax Facts
Met waxen blijven je haartjes wel 2-3 weken langer weg!
Waxen hoeft geen nare ervaring te zijn en is immers de normaalste zaak van de wereld. Wax-Studio hanteert een snelle en vrijwel pijnloze waxmethode. Kom snel waxen en ervaar een gladde, zachte en verzorgde huid.
Voorheen werd de traditionele waxmethode met harsrollers en strips gehanteerd. Wij werken alleen met hardwax op de gevoelige
plekken van het lichaam.

Softwax wordt gebruikt voor de rest van het lichaam.
Hardwax hecht zich alleen aan het haar, niet aan de huid en wordt na het aanbrengen vanzelf hard. Zodra de hardwax hard is, wordt de waxstrook in één beweging verwijderd. Simpel, snel en vrijwel pijnloos.

Laat je verwennen bij Wax-Studio
 • Bijna pijnloze waxbehandelingen voor dames en heren
 • Goede producten voor de nazorg
 • Heerlijke ontspanningsmassages
 • Fijne facials

Het verschil tussen Waxen en Harsen

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN WAXEN EN HARSEN?

Harsen is de methode die veel schoonheidsspecialistes gebruiken. Vaak wordt daar gewerkt met een roller en strips. Omdat een strip ook aan de huid hecht en niet alleen aan de haren is deze methode vaak pijnlijker en schadelijker voor de huid, in vergelijking tot waxen

Waxen is de manier van ontharing die internationaal de standaard is. Met een spatel wordt de wax aangebracht om daarna met zo min mogelijk ongemak verwijderd te worden.

WELKE WAX GEBRUIKEN WIJ?

ER WORDEN 2 WAXSOORTEN GEBRUIKT NAMELIJK; HARDWAX EN SOFTWAX.

Hardwax, ook wel filmwax genoemd, wordt gebruikt voor de meest gevoelige lichaamsdelen (schaamstreek, oksels, gelaat) en softwax voor de rest van het lichaam. Hardwax hecht zich alleen aan het haar, niet aan de huid en wordt vanzelf hard. Zodra de hardwax hard is, wordt de waxstrook in één beweging verwijderd.

Softwax wordt verwijderd met katoenen strips. Dit gebeurt nadat er een dun laagje softwax is aangebracht op de huid. Softwax wordt aangebracht en kan gelijk met behulp van een stip verwijderd worden. Hierom wordt softwax gebruikt bij grotere lichaamsdelen, om snel en efficiënt te kunnen waxen.

De ideale lengte

HOE LANG MOETEN DE HAARTJES ZIJN VOORDAT IK KAN WAXEN?

De ideale lengte is 5mm en de maximale lengte is 1,5cm. Bij te korte haartjes heb je kans dat niet alle haartjes meegenomen kunnen worden omdat, de wax niet optimaal kan hechten aan de te korte haartjes.

Bij haren langer dan 1,5cm heb je kans dat de haartjes afbreken, waardoor je een minder mooi resultaat hebt. Ook is het bij het waxen van langere haren gevoeliger.

Lash Volume Lifting (LVL)

LVL is een afkorting voor Lash Volume Lift

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen, zonder gebruik te maken van: wimperextensions of mascara.

LVL is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt, die de wimpers beschadigen.

Bij LVL wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.
Deze behandeling is geschikt voor iedereen, ongeacht de lengte van de wimperharen.

Dit is een zeer geliefde behandeling, omdat deze weinig onderhoud behoeft, ongeveer een uur duurt en lang draag plezier biedt.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN LVL EN WIMPERPERMANENT?

Met LVL lift u uw natuurlijke wimpers.
Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van: warmte en ‘schadelijke’ wimperkrultangen die worden gebruikt bij wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor broze wimpers ontstaan. Hierdoor breken de wimperhaartjes af, omdat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. LVL is daardoor dus ook niet te vergelijken met wimperpermanent.

Overweegt u om de LVL behandeling te doen?
Stop dan 1 maand voorafgaand aan de behandeling met het gebruiken van een wimperkrultang! Wimpers worden hierdoor namelijk in een bepaalde vorm gekruld en worden zeer stug, waardoor de haren niet optimaal kunnen worden behandeld.
Houd 24 uur voor de behandeling de ogen schoon en make-up vrij voor het beste resultaat!

Hoe lang blijven de haren weg?

HOE LANG BLIJVEN DE HAREN WEG NA EEN BEHANDELING?

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die haren met de wortel verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt.
Als je waxt, dan blijft je haar gemiddeld 2 tot 3 weken langer weg. Het komt zachter, dunner en steeds minder terug. Hiernaast worden tijdens een waxbehandeling de dode huidcellen meegenomen, dit maakt je huid heerlijk zacht en glad.

Na de Behandeling

WAT KAN IK HET BESTE DOEN VOOR EN NA DE BEHANDELING?

Het belangerijkst is om 24 uur voor en na de behandeling:

 • Niet van de zonnebank gebruik te maken
 • 
Niet naar de Sauna
 • 
Niet scrubben
 • 
Niet zwemmen
 • 
Niet intensief sporten, dit is verband met irritatie door transpiratie

Na de behandeling wordt geadviseerd een verzorgende creme te gebruiken die de huid kan herstellen

WAT KAN IK HET BESTE DOEN VOOR EN NA DE BEHANDELING?

Het belangrijkst is om 24 uur voor en na de behandeling:

 • Niet van de zonnebank gebruik te maken
 • 
Niet naar de Sauna
 • 
Niet scrubben
 • 
Niet zwemmen
 • 
Niet intensief sporten, dit is verband met irritatie door transpiratie

Na de behandeling wordt geadviseerd een verzorgende creme te gebruiken die de huid kan herstellen