Over Ons

Home / Over Ons

Over Ons

Wax Studio, de naam zegt het al. Wij zijn specialisten op het gebied van waxen en meer! Waxen is immers de normaalste zaak van de wereld en voor iedereen geschikt. Bij ons voel je, je op je gemak en is de behandeling zo voorbij! Wij werken snel, hygiënisch en professioneel.

Naomi Veldman startte in april 2016 nadat, ze bij een waxsalon in Amsterdam had gewerkt, haar eerste eigen salon in de binnenstad van Zaandam.
Door de groei van de salon werkt er momenteel een team van 5 professionals. Hierdoor zijn wij in de gelegenheid om naast waxen meer diensten aan te bieden aan klanten. Zo worden er bijvoorbeeld: pedicure-behandelingen, nagels; o.a shellac behandelingen, lash volume lifting,  kapper en wenkbrauwen modelleren en verven aangeboden.

Ons doel is om onze klanten op hun gemak te stellen en achteraf een goed en tevreden gevoel te geven.
Bij ons staat de klant altijd voorop! Wij nemen onze tijd en gaan niet haastig te werk. Voordat wij beginnen met een Brazilian Wax bijvoorbeeld, zal er altijd goed worden besproken wat de wensen van de klant zijn. Daarnaast wordt de Brazilian wax uitgevoerd met de beste producten, waardoor het resultaat gegarandeerd mooi, glad en verzorgd is.

Wilt u meer weten over onze wax-behandelingen of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op via <a href=”mailto:info@wax-studio.nl”>info@wax-studio.nl</a> of door te bellen naar 075-7502497